Samenwerking met meer dan 250 huisartsen 

Een goede communicatie tussen arts en diëtist zorgt ervoor dat de behandeling optimaal wordt afgestemd op de cliënt.

wij zijn aangesloten bij de Groninger Huisartsen coöperatie. In samenwerking met de huisarts en andere zorgaanbieders bieden we ketenzorg aan. In deze keten bundelen we onze krachten in zorgprogramma’s voor patiënten o.a. met diabetes, hart- en vaatziekten en longaandoeningen. 


Fysiotherapie 

Een diëtist is expert op het gebied van voeding en een fysiotherapeut op het gebied van bewegen. Daarom is een samenwerking tussen de experts een logisch gevolg. Door nauw samen te werken met fysiotherapie pakken we samen meerdere factoren aan die van invloed zijn op de gezondheid, om zo klachten te verminderen of te voorkomen. 

Locatie Winsum is gevestigd in het gebouw van Fysio2Fit. Hierdoor zijn de samenwerkingsverbanden kort, dit verbeterd te multidisciplinaire behandeling. 


Psychologie 

Voeding en Psyche zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. De darmen en hersenen wisselen informatie uit. Hierdoor heeft voeding invloed op psyche en andersom. Om de juiste zorg te bieden is het soms gewenst samen te werken met een psycholoog.

 


Voetbal en andere sportclubs

Voetballers en andere sporters hebben goede voedingsstoffen nodig om tijdens de wedstrijd en training optimaal te kunnen presteren. Helemaal wanneer de voetballer in de groei is, zijn er andere voedingsbehoeftes ten opzichte van volwassen personen. Ik ga samen met de spelers (en ouders) van sportclubs zoek naar de optimale voeding. Passend bij de behoefte, voorkeuren en beweging.